Gıda Güvenliği ve Helal Politikası
- Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, OIC/SMIIC 1 ve
GSO 2055-1 Helal Gıda Genel Gereklilikler ve Kalite Yönetim Sistemi
Standartlarına uygunluğu sağlamak ve sistemimizin etkinliğini sürekli
iyileştirmeyi,
· OSLO OIC/SMIIC 1 VE GSO 2055-1 HELAL GIDA’ya
uygun ürün üretmek, Ürettiğimiz her üründe en üst güvenli, yasal, helal ve
diğer şartlara uygun ürün üretmeyi hedef almak,
· Müşterilerimizin ve ilgili tarafların gereksinim
ve beklentilerini gözeterek, müşteri memnuniyetinin sürekliliğini güvence
altına almak,
· Bütün üretimlerimizde ham maddeden ve
tedarikçilerimizden tüketiciye kadar oluşacak gıda güvenliği ve helal gıda ile
ilgili tüm riskleri önceden belirleyip yok etmek,
· Tedarikçilerimizle kalite, gıda güvenliği ve
helal gıda anlayışımızın gereği olarak uzun dönemli iş birliği ilkesi
doğrultusunda çalışmak,
· Yüksek motivasyon ve başarı azmine sahip
çalışanlarımızın bilinçli katılımı ile sürekli gelişmemize bütün
çalışanlarımızın katılımını sağlamak,
·Gıda israfını azaltmak için farkındalık
oluşturmak, çalışanlarımızı bilinçlendirerek hedefler oluşturmak,
·Gıda üretim, işleme, depolama ve dağıtım
süreçlerinde kayıplara neden olabilecek tüm riskleri belirleyerek önleyici
tedbirler almak
· Çalışanlarımızı ve diğer tüm paydaşlarımızı,
eğitim ve iletişim kanallarını kullanarak bilgilendirmek ve bilinçlendirmek
· Gıda güvenliği ve helal gıda şartlarının
sağlanması hususunda tedarikçiler ile etkin bir iletişim sağlamak,
Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Politikamızdır.