Gıda Güvenliği ve Helal Politikası

- Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, OIC/SMIIC 1 ve GSO 2055-1 Helal Gıda Genel Gereklilikler ve Kalite Yönetim Sistemi Standartlarına uygunluğu sağlamak ve sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirmeyi,

· OSLO OIC/SMIIC 1 VE GSO 2055-1 HELAL GIDA’ya uygun ürün üretmek, Ürettiğimiz her üründe en üst güvenli, yasal, helal ve diğer şartlara uygun ürün üretmeyi hedef almak,

· Müşterilerimizin ve ilgili tarafların gereksinim ve beklentilerini gözeterek, müşteri memnuniyetinin sürekliliğini güvence altına almak,

· Bütün üretimlerimizde ham maddeden ve tedarikçilerimizden tüketiciye kadar oluşacak gıda güvenliği ve helal gıda ile ilgili tüm riskleri önceden belirleyip yok etmek,

· Tedarikçilerimizle kalite, gıda güvenliği ve helal gıda anlayışımızın gereği olarak uzun dönemli iş birliği ilkesi doğrultusunda çalışmak,

· Yüksek motivasyon ve başarı azmine sahip çalışanlarımızın bilinçli katılımı ile sürekli gelişmemize bütün çalışanlarımızın katılımını sağlamak,

·Gıda israfını azaltmak için farkındalık oluşturmak, çalışanlarımızı bilinçlendirerek hedefler oluşturmak,

·Gıda üretim, işleme, depolama ve dağıtım süreçlerinde kayıplara neden olabilecek tüm riskleri belirleyerek önleyici tedbirler almak

· Çalışanlarımızı ve diğer tüm paydaşlarımızı, eğitim ve iletişim kanallarını kullanarak bilgilendirmek ve bilinçlendirmek

· Gıda güvenliği ve helal gıda şartlarının sağlanması hususunda tedarikçiler ile etkin bir iletişim sağlamak,

Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Politikamızdır.

Yukarı Çık